Home
Student
Student

Spring in het oog met jouw gepersonaliseerde vlag

Vlaggen kun je voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Als je een eigen bedrijf of winkel hebt is een vlag laten bedrukken misschien niet het eerste waar je aan denkt. Maar vlaggen laten maken ter promotie van je bedrijf of evenement is een krachtige en professionele manier om jouw boodschap over te brengen. Je winkel of bedrijfspand is pas écht af met een opvallende vlag voor de deur. Je kunt natuurlijk ook vlaggen bedrukken met jouw logo en in de kleuren van je huisstijl waardoor je bedrijf in het oog springt op bijvoorbeeld beurzen en evenementen. Donkel en donkel heeft het grootste assortiment in bedrukte vlaggen en accessoires.

Moment a.u.b. Message

Reclamevlaggen voor een groot bereik

Als je een eigen winkel of bedrijf hebt wil je natuurlijk een zo groot mogelijk bereik. Vlaggen zijn aansprekende en betaalbare reclamemakers. Een vlag laten drukken met jouw logo staat niet alleen professioneel, het zorgt ook voor herkenbaarheid. Klanten kunnen je bedrijf makkelijker vinden met een vlag aan je winkelpui. Bedrukte promotie vlaggen in full color helpen je om op te vallen bij verschillende evenementen. Je gekleurde en gepersonaliseerde vlag springt er ongetwijfeld uit! Hoewel reclamevlaggen niet dubbelzijdig bedrukt kunnen worden, is je boodschap van beide zijden goed zichtbaar. Dit komt omdat de vlaggen 90% doorschijnend zijn.

 

Welke accessoires heb je nodig bij de mastvlag?

Mastvlaggen zijn de ideale manier om op te vallen en om te laten zien waar je bedrijf gevestigd is. Deze vlag is te bestellen met en zonder open zoom. Bij het aanschaffen van de vlag is het goed om rekening te houden met de verschillende accessoires. Een mastvlag met open zoom kan vastgemaakt worden aan de muur in combinatie met een aluminium vlaggenstok. Een vlag zonder open zoom kan in principe overal geplaatst worden, gecombineerd met een mobiele vlaggenstok.

 

Wil je graag een gevelvlag of mastvlag laten bedrukken maar kun je ze niet in de juiste maat vinden? Donkel en donkel kan deze vlaggen ook op maat maken, met of zonder vlaggensysteem, zodat de vlag helemaal voldoet aan jouw wensen.

 

Vlaggen laten bedrukken

Gaat je zus op backpackvakantie naar Australië en ben je op zoek naar een origineel welkomstcadeau? Laat een vlag bedrukken met de afbeelding van het land erop. Origineler kan bijna niet! Maar het is natuurlijk ook een heel goed idee om zo’n vlag van je favoriete land of voetbalclub aan jezelf te geven. Of laat je liever je mooiste foto of je naam op een vlag drukken? Kortom: volop keuze! Bestel een vlag met jouw eigen ontwerp.

 

Vlaggen bestellen

Een vlag bestellen doe je eenvoudig via Donkel en donkel. Het personaliseren ervan gaat overigens met hetzelfde gemak. Hoe je dit doet? Plaats je bestelling, upload je bestanden en wij regelen de rest. Ook fijn om te weten: in veel gevallen kan jouw vlag al binnen enkele dagen geleverd worden.